Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super Deal με Δημολιό!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για τον ΑΟ Σελλάνων, που κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του τον Δημήτρη Δημολιό.

Ο 23χρονος (20/02/1995) μεσοαμυντικός με καταγωγή από τη Λάρισα, αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι φέτος με τον Ιωνικό, στον οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στη Football League είχε 8 συμμετοχές με την κυανόλευκη φανέλα, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Νίκη Βόλου, ΑΕ Σπάρτη, Δωτιέα Αγιάς, Τύρναβο και Αμπελωνιακό.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δημολιό, ενισχύοντας και εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Δημολιός είναι 23 ετών, αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην θέση του αριστερού μπακ χαφ και ξεκίνησε από την Ακαδημία Πλίτση.

Αγωνίσθηκε με την ομάδα του Τυρνάβου στην Football League και με τους Δωτιεα Αγιάς, Σπάρτη και Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πέρυσι ήταν στο δυναμικό του Απόλλωνα Λάρισας.

Τον καλωσορίζουμε στην «κυανόλευκη» οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Επίσης, η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων, έχει αποδείξει πως κινείται πάντα με γνώμονα την ποιοτική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όποτε αυτό κι αν κριθεί απαραίτητο, ενώ όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμεί να διατηρήσει ή να εντάξει στο ρόστερ, το πράττει ακόμη κι αν απαιτηθούν οικονομικές υπερβάσεις.

Κλείνοντας ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Γιαγιάκο και Γιώργο Θεοδωρόπουλο για την προσφορά τους στο Σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected