Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Βαγγέλης Γραμμένος : “Για τη μαχητικότητα και την προσήλωση στην Εθνική, προχωράμε στην πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη”

Μόλις πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας, από την οποία προέκυψαν οι οριστικές εξελίξεις για τον νέο προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Αυτός θα είναι οριστικά ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του με ορίζοντα τα προκριματικά του Euro 2020 και αν έρθει η πολυπόθητη πρόκριση, θα ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος εξερχόμενος της αίθουσας, ανέφερε πως ο Μίκαελ Σκίμπε αποτελεί παρελθόν από την Εθνική και θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την αποζημίωση του, ενώ η επιλογή του Αναστασιάδη έγινε με στόχο τη μαχητικότητα και την προσήλωση στην Εθνική, όπως χαρακτηριστικά τόνισε αλλά και την εθνική συνείδηση που είναι άκρως απαραίτητη για όσους φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την Ομοσπονδία αλλά και το ποιοι θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον έμπειρο προπονητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected