Κατηγορίες
Αθλήματα

ΣΟΚ στον Παγκόσμιο αθλητισμό με τις πρόωρες απώλειες των Ριντ και Αντζανέλο

Ο Τοντ Ριντ, πρώην πρωταθλητής του Wimbledon στην κατηγορία των junior, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 34 ετών. Οι συνθήκες του θανάτου του παραμένουν προς το παρόν άγνωστες και δεν υπάρχουν υποψίες για το πώς προκλήθηκε.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Ριντ πήγαινε ακόμα στο σχολείο όταν κέρδισε το τρόπαιο στο λονδρέζικο τουρνουά το 2002, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στο τένις λόγω ενός τραυματισμού τρία χρόνια μετά.

Ο Αυστραλός τενίστας Τοντ Γούντμπριτζ σχολίασε στο Twitter: «Πολύ λυπηρό να ακούς το νέο του θανάτου του Τοντ Ριντ. Δεν γνωρίζουμε ποτέ πόσο πολύ μπορεί να υποφέρει κάποιος».

Ο Ριντ ήταν Νο 3 στην Αυστραλία πίσω από τον Λέιτον Χιούιτ και τον Μαρκ Φιλιππούση.

“Έφυγε” και η Σάρα Αντζανέλο

Αλλος ένας θάνατος συνταράσσει τον παγκόσμιο αθλητισμό. Πέθανε η Σάρα Αντζανέλο, σε ηλικία 38 ετών.

Ηταν διεθνής με την ομάδα βόλεϊ της Ιταλίας και πανηγύρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002. Με την Agil Volley κατέκτησε ένα Κύπελλο Ιταλίας, δύο ιταλικά Σούπερ Καπ, ένα Κύπελλο CEV και δύο Top Teams Cup. Συνέχισε στη Villa Cortese, το 2009 και πανηγύρισε δύο Κύπελλα Ιταλίας.

Το 2011-12 έπαιξε για την Aerraerra Baku του Αζερμπαϊτζάν. Το 2013 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, ύστερα από ηπατίτιδα και δυο χρόνια μετά ασχολήθηκε και πάλι με το βόλεϊ ως τιμ μάνατζερ του Club Italia και ως αθλήτρια της Νοβάρα (στη B1 κατηγορία).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected