Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα για την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου!

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο γιος του άλλοτε άσου της «Ενωσης», Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Άνελ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα δώσει συνέχεια στην… οικογενειακή παράδοση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ενωση» έχει συμφωνήσει σε όλα με τον νεαρό Βόσνιο και μάλιστα η περίοδος συνεργασίας θα είναι με ορίζοντα πενταετίας. Κάτι που υποστήριξαν με δηλώσεις τους ο πρόεδρος της Ζελιέζνιτσαρ, Νέναντ Μισίμοβιτς και ο γενικός γραμματέας, και Αμίρ Ντούβνια, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα, προσθέτοντας πως οι δυο ομάδες ξεκινούν γενικότερη συνεργασία.

Ο 19χρονος χαφ θεωρείται πρότζεκτ, αλλά ήδη έχει αποκομίσει αρκετές ποδοσφαιρικές εμπειρίες, μιας και αποτελεί ενεργό μέλος της Ζελιέζνιτσαρ, αλλά και των μικρών εθνικών ομάδων της πατρίδας του (U17 και U19) από το 2015. Οι φετινές συμμετοχές του με την βαλκανική ομάδα έχουν πιάσει διψήφιο (14), με παραστάσεις στους προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ, διοργάνωση όπου σκόραρε και το μοναδικό του γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Ο Σαμπανάτζοβιτς διαθέτει μια αρκετά υποσχόμενη σωματοδομή, ενώ διαθέτει ικανότητα τόσο στην κάθετη, όσο και στην παράλληλη μεταβίβαση της μπάλας. Παράλληλα, το ύψος του (1,82 μ), του επιτρέπει να παίρνει καλές τοποθετήσεις και να μην υστερεί στο ψηλό παιχνίδι. Πλέον, το μόνο που απομένει για την επικύρωση της μεταγραφής είναι η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην χώρα μας, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να κλείσει τυπικώς το θέμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected