Κατηγορίες
Super League 1

Ούτε τώρα η ΑΕΛ, πήρε τον βαθμό ο ΟΦΗ

Σε ένα ματς που έληξε δίχως σκορ ΑΕΛ και ΟΦΗ πήραν από έναν βαθμό για την 8η αγωνιστική της Super League, τη στιγμή όμως που στις κερκίδες του AEL FC ARENA έμειναν αποτυπωμένες οι… δύο φωνές και η ένταση που υπήρξε με τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί».

Σε ένα ματς όπου η ΑΕΛ έδειξε ανώτερη κατά διαστήματα και ζήτησε και δύο πέναλτι που αρνήθηκε ο Παπαπέτρου, έμεινε στο τέλος με την γενικότερη κρίση που υπάρχει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και την επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα.

Αγωνιστικά το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» επίσης από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA που αγωνιστική με αγωνιστική μοιάζει χειρότερο, ενώ στην διάρκεια του ματς το σκληρό παιχνίδι είχε τη τιμητική του.

Από την κερκίδα είδε το ματς ο τιμωρημένος Ιταλός τεχνικός, Τζιανλούκα Φέστα, που μοιάζει να προβληματίζεται για τον παίκτη που θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων.

το φιλμ του αγώνα στο sportlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72′ Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα (87′ Χούμπτσεφ).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος (61′ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72′ Ντίνας), Βουό (40′ λ.τ. Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγιεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected