Κατηγορίες
Διάφορα

ΣΟΚ στη Βέροια, έχασε τη ζωή του οδηγώντας γνωστός επιχειρηματίας

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/10), στην πλατεία Τσερμενίου, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την πλατεία Ωρολογίου, έκοψε σταδιακά ταχύτητα και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Όπως αναφέρει το laosnews, οι διερχόμενοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στον οδηγό, αλλά διαπίστωσαν ότι δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός.

Πρόκειται για τον Παύλο Γεωργιάδη, κατά πληροφορίες 61 ετών, κάτοικος Βέροιας, που δραστηριοποιούνταν επί χρόνια στην εμπορία αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εικάζεται ότι ο άτυχος οδηγός, πρέπει να αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις, γι ‘αυτό και έκοψε ταχύτητα, ενώ ακολούθως έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα.

Πιθανότατα να είχε κάποιο καρδιακό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε, αφού η πρόσκρουση στο σταθμευμένο όχημα ήταν πολύ ήπια και δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον θάνατό του.

Ο Παύλος Γεωργιάδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην γειτονιά του Τσερμενίου, όπου και διέμενε, αλλά και γνωστός στην εμπορική πιάτσα της Βέροιας. Η σωρός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected