Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα δύο γκολ του Κριστιάνο ήταν αρκετά! (vid)

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους απέδρασε από το Έμπολι (1-2) και πέτυχε την 9η νίκη της σε 10 αγωνιστικές της Serie A (9-1-0).

Μπορεί να βρέθηκε πίσω από νωρίς και να ζορίστηκε γενικά κόντρα στην Έμπολι, αλλά η Γιουβέντους έφυγε με το διπλό από το «Κάρλο Καστελάνι» (1-2) χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, oι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν με άγνοια κινδύνου και προηγήθηκαν στο 28’ με τον Καπούτο, ενώ έδειχναν ικανοί να κοιτάξουν στα μάτια τη «Γηραιά Κυρία», η οποία δυσκολευόταν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα όμως οι «μπιανκονέρι» ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ανατροπή του σκηνικού. Πρωταγωνιστής τους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ισοφάρισε με πέναλτι στο 54’, ενώ στο 70’ πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή για να δώσει στην ομάδα του το προβάδισμα.

Έτσι, το συγκρότημα του Αλέγκρι επανήλθε άμεσα στις νίκες στο πρωτάθλημα και παραμένει στην κορυφή (9-1-0), ενόσω διεύρυνε το φετινό αήττητο σερί του σε όλες τις διοργανώσεις (12-1-0)! Από την άλλη, η Έμπολι συμπλήρωσε 9 ματς δίχως νίκη (0-3-6).

Συνθέσεις

ΕΜΠΟΛΙ: Προβεντέλ, Ντι Λορέντσο, Σιλβέστρε, Μαϊέτα, Αντονέλι (69′ Πασκουάλ), Άκουα, Μπενάσερ, Τραορέ (82′ Γκούμινα), Κρούνιτς, Ζάιτς (75′ Ουκάν), Καπούτο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ντε Σίλιο (90′ Μπαρτσάλι), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλέξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (80′ Ντόουγκλας Κόστα), Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (66′ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected