Γ Εθνική / Τοπικά

Μεταπείστηκε και μένει τελικά ο Νιγηριανός προπονητής της Ζακύνθου που ήθελε να αποχωρήσει λόγω του σεισμού

Άλλαξε τελικά απόφαση και έμεινε στη Ζάκυνθο ο Νιγηριανός προπονητής της ομάδας Αγκουστίν Εγκουαβόν.

Όπως αναφέρει το ioniansports, η απόφαση του να αποχωρήσει από το νησί άλλαξε το βράδυ της Παρασκευής, αφού ηρέμησε από την κατάσταση πανικού, στην οποία είχε περιέλθει λόγω της έντονης σεισμικής ακολουθίας που επικρατεί ακόμα και αυτή την ώρα στο νησί.

Ο τεχνικός της Ζακύνθου δήλωσε στους παίκτες του ότι ήταν γα αυτόν μια πρωτόγνωρη άσχημη εμπειρία αυτή του μεγάλου σεισμού και δεν μπόρεσε να την διαχειριστεί όπως θα έπρεπε. Μετά από ήρεμη σκέψη αποφάσισε να μείνει στην ομάδα.

Και όπως δήλωσε ο ίδιος «αποφάσισα να μην εγκαταλείψω την προσπάθεια που έχουμε αρχίσει όλοι μαζί, θα μείνω δίπλα στους παίκτες μου έτσι ώστε να βοηθήσουμε από κοινού τον Σύλλογο να ανέβει εκεί που ανήκει. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για μένα αιτώ που έζησα με τον μεγάλο σεισμό, καθώς δεν είχα ποτέ τέτοια ανάλογη εμπειρία. Ήμουν έτοιμος να φύγω άλλα δεν μπορώ να αφήσω τους παίκτες μου και να εγκαταλείψω, αγαπώ την ομάδα και τον πρόεδρο και φυσικά το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νιγηριανός τεχνικός και οι παίκτες του πραγματοποίησαν το Σάββατο κανονικά την προπόνησή τους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected