Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κλείνει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου με Λίπε!

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη η μεταγραφική περίοδος για τις ερασιτεχνικές ομάδες, με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου να είναι ανάμεσα σε αυτές που επέλεξαν στοχευμένα να ενισχυθούν στις θέσεις που χρειαζόταν.

Μετά τους Νίκο και Δημήτρη Παπαδόπουλο, αλλά και τους Δημήτρη Ευαγγελόπουλο, Κώστα Βούλγαρη και Ευθύμη Καρυπίδη η διοίκηση του ΓΑΣ, σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Κοτζάμπαση προχώρησαν σε δύο ακόμη προσθήκες που ολοκληρώνουν τον φετινό σχεδιασμό.

Ο λόγος για τους Αντώνη Φράγγη (γράψαμε σχετικά και σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος) και Αντώνη Λίπε, που σήμερα μάλιστα πρόβαραν τη κιτρινομπλέ φανέλα, παρουσία του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.

Ο 17χρονος (01/01/2001) μέσος θα αγωνιστεί στον ΓΑΣ ως δανεικός από τη Βέροια, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο συλλόγων και κατόπιν της επιθυμίας αμφότερων των πλευρών ώστε να αποκτήσει περαιτέρω εμπειρία ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Έχει αγωνιστεί τόσο στην Κ15 όσο και στην Κ17 της “Βασίλισσας του Βορρά” ενώ το καλοκαίρι του δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας, που αναμένεται να τον βοηθήσει σημαντικά στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected