Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το σούπερ ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ απόψε στο “Draw Cafe”!

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πιο αποτελεσματικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος διεξάγεται απόψε στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21.30)

Για το λόγο αυτό το “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) θα υποδεχτεί τους θαμώνες του, που περιμένουν με ανυπομονησία μία ακόμη μεγάλη αναμέτρηση της Super League!

Ο «Δικέφαλος» με στόχο να κάνει το 8/8 θα έχει ξανά στην ενδεκάδα του τον αρχηγό, Αντελίνο Βιεϊρίνια και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Βίντι. Η γκέλα του Ατρομήτου κόντρα στον Πανιώνιο, δίνει στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία με νίκη να βρεθεί μόνος στην κορυφή της Super League. Η Τούμπα αναμένεται γι’ ακόμη μία φορά φέτος γεμάτη για να σπρώξει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην όγδοη νίκη της στη σεζόν.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με ανεβασμένη ψυχολογία και εμφανώς πιο ξεκούραστος από τον ΠΑΟΚ θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των Θεσσαλονικέων ώστε να παραμείνει αήττητος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είδε τους Στάικο και Μουνιέ να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να τίθενται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected