Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Μια ανάσα από την πρόκριση ο εξαιρετικός ΑΟΧ/Κισσαμικός!

Αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο Περιβολίων.

Η χανιώτικη ομάδα βάσει εμφάνισης δικαιούται ακόμα και να είχε αναδειχθεί νικήτρια και μπορεί στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός να είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι στην κεφαλιά του Γιαννιώτη στο 22’, αλλά στην επανάληψη επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου του δημιουργώντας πολλές φάσεις για γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και τα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι… σφυροκοπούσαν την εστία των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα!

Ανάμεσα στις καλύτερες φάσεις για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ξεχωρίζουν το μακρινό σουτ που έγινε από τον Σάλιακα στο 71’, ο οποίος βλέποντας εκτός εστίας τον Γιαννακόπουλο σούταρε προς την εστία του, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να αποκρούει την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, το πλασέ του Τεγούση στο 68’ που κατέληξε άουτ, ενώ στο 85’ το γυριστό σουτ από τον Αποστολόπουλο πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παναιτωλικού.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι έτσι πολύ κοντά σε μια σημαντική πρόκριση, καθώς βρίσκεται ήδη στους 4 βαθμούς, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός έχει 1 και ουσιαστικά με ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στο Παναθηναϊκό θα σφραγίσει το εισιτήριο για τους “16”.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (73′ Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης (59′ Γκίνη), Τεγούσης, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63′ Αρναρέλλης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (50′ Ντίας), Αγρόδημος (78′ Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62′ Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουίλιαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected