Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οκτώ μεταγραφές μέσα σε λίγες ώρες για τον Αστέρα!

Μεταγραφές τα τελευταία 24ωρα στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, η ομάδα της Ηλείας έχει εντάξει από τις προηγούμενες μέρες Θανάση Σαρανταυγά (φωτ), Νεοκλή Ξένο, Δημήτρη Ντάβαρη, αλλά και τους :

– Αργύρη Ζωμένο, 28 ετών, τερματοφύλακας, ο οποίος μέχρι πέρυσι στον πρώτο γύρο αγωνιζόταν στον Αστέρα Ιτέας (πιο πριν και στον Φωκικό), και από όταν ήρθε στην Ηλεία για κοινωνικούς κι επαγγελματικούς λόγους, στην Ολυμπιάδα Γουμέρου στο δεύτερο γύρο, και φέτος στον ΑΟ Μακρίσια μέχρι πρότινος.

– Κροσντέιλ Κέιχιλ, 23 ετών, Άγγλος εξτρέμ και μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ23 της Μάκλεσφιλντ, με την οποία είχε και δυο επίσημες συμμετοχές στη League 1 της Αγγλίας, καθώς και μια συμμετοχή στο Κύπελλο Αγγλίας, με την πρώτη ομάδα του κλαμπ.

– Ράφαελ Λιούις, 23 ετών, Άγγλος και ξάδελφος του Κέιχιλ, δεξιός οπισθοφύλακας και αγωνιζόταν πέρσι στη Νόρθγουεστ Λιγκ (έβδομη κατηγορία της χώρας), με τη φανέλα της Ντάργουεν.

– Άξελ Τόγκμπε, 28 ετών, Γάλλος σέντερ φορ, ο οποίος ήταν ελεύθερος πέρσι, αγωνιζόμενος μέχρι πρόπερσι στην τρίτη κατηγορία της Ολλανδίας, με τη φανέλα της VVA, με την οποία πήρε άνοδο για τη δεύτερη κατηγορία. Ο παίκτης ήταν δοκιμαζόμενος και τις προηγούμενες μέρες, παίζοντας και στο φιλικό με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας

– Αλασάν Ντιαμπί, Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος ήταν ελεύθερος, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Κ23 της Ορλεάν, συμμετέχοντας και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2 του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί ο Καμερουνέζος με Γερμανική υπηκοότητα αμυντικός, Τζεφ Ν’ Ντε (αναμένεται να συνεχίσει στη Ζάκυνθο με την ομώνυμη τοπική ομάδα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected