Football League

Πέρασε από την Άρτα με Μιγκέλ ο Πλατανιάς!

Ονειρικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στη Φούτμπολ Λιγκ ο Πλατανιάς, καταφέρνοντας να αναδειχθεί νικητής και στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε, αυτή τη φορά στην Άρτα απέναντι στο Καραϊσκάκη!

Η χανιώτικη ομάδα χάρη στο γκολ του Μιγκέλ, ο οποίος σκοράρει για πρώτη φορά, κατάφερε να αναδειχθεί νικητής με σκορ 1-0, ένα γκολ το οποίο προέκυψε στο 22′ μετά από ένα τραγικό γύρισμα του Παντίδου, με τον Μιγκέλ να προλαβαίνει την έξοδο του Στεφανάκου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, χάθηκαν κι άλλες μεγάλες φάσεις για τον Πλατανιά προκειμένου να διπλασιάσει τα τέρματα του και να “καθαρίσει” μια ώρα αρχύτερα το παιχνίδι, συγκεκριμένα στο 24’ με τους Παπανικολάου και Μιγκέλ να μην μπορούν να πλασάρουν μέσα από την μικρή περιοχή ενώ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, στο 52’ από τη σέντρα του Ποζατζίδη, ο Μιγκέλ σε κενή εστία δε βρήκε την μπάλα ώστε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ουσιαστικά, ο Πλατανιάς πήρε ένα εύκολο “διπλό”, καθώς η πρώτη “κανονική” ευκαιρία για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 80’ από μία σέντρα-σουτ του Άλεξιτς. Αν μη τι άλλο, ο Πλατανιάς πραγματοποιεί έτσι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια ομάδα με δυνατότητες και κυρίως πολύ σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της. Επόμενο πλέον παιχνίδι είναι απέναντι στην Δόξα Δράμας, την οποία ο Πλατανιάς θα υποδεχτεί στα Περβόλια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Οι φάσεις του αγώνα στο athlitiko

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παντίδος, Καπίας, Μαχαίρας (21′ λ.τρ. Γυφτοκώστας, 85′ Παναγιώτου), Ψιάχνος, Χούσος, Κάκκο (69′ Κυριάκης), Αλεξιτς, Λίτσκας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (76′ Πουρζιτίδης), Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Καραγκούνης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (66′ Κωστίκος), Νίλι, Παπανικολάου (89′ Τσακμάκης), Στ. Ποζατζίδης, Μιγκέλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected