Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η ανακοίνωση του Φίλιππου Μελίκης για Αδαλόγλου-Ντάμτσιο

Και τυπικά η αλλαγή στον πάγκο του Φίλιππου Μελίκης, όπως είχε γράψει σχετικά το βράδυ της Τετάρτης (ΕΔΩ) το sportsup.gr

Η διοίκηση της ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Άρη Αδαλόγλου, ενώ καλωσόρισε τον Γιώργο Ντάμτσιο που αναλαμβάνει την ομάδα έχοντας μπροστά του μια τεράστια πρόκληση.

Αναλυτικά :

“Το διοικητικό συμβούλιο του Φίλιππου Μελίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γιώργου Ντάμτσιου στον πάγκο της ομάδας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο για την απόφαση του να συνταχθεί στην προσπάθεια όλων μας για ανασύνταξη του ιστορικού σωματείου μας και την προσπάθεια παραμονής στην πρώτη κατηγορία, σε πρώτη φάση.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Άρη Αδαλόγλου για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα παλεύοντας με συχνά πολύ αντίξοες συνθήκες και δείχνοντας σπάνιο χαρακτήρα, θέληση και υπομονή.

Ο Άρης είναι πρώτα από όλα φίλος της ομάδας και ευχόμαστε κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά με υπό καλύτερες συνθήκες που να αξίζουν και στον σύλλογο αλλά και στο πρόσωπο του.

Για τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕΛΙΚΗΣ
Ο πρόεδρος
Καραβαδές Γ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected