B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Έντονο ενδιαφέρον στην 6η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Ημαθίας, σέντρα στη Γ Ερασιτεχνική

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, που περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις!

Στον 1ο όμιλο, ξεχωρίζει το ματς στην Κουλούρα όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ (που την προηγούμενη Κυριακή έχασε το αήττητο που κρατούσε για πάνω από έναν χρόνο) υποδέχεται τη Θύελλα Σταυρού που στοχεύει επίσης ψηλά τη φετινή χρονιά, ενώ σπουδαίο είναι το παιχνίδι και στον Λουτρό όπου ο τοπικός Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με αντίπαλο τη φορμαρισμένη ΑΕ Σχοινά.

Δύσκολη έξοδος την ίδια ώρα για τον δεύτερο της βαθμολογίας, ΠΑΟ Παλατίτσια που θα αγωνιστεί στην έδρα της ΑΕΚ Καμποχωρίου ενώ Αλιάκμων και Δόξα Λιανοβεργίου θα διασταυρώσουν τα…ξίφη τους στο γήπεδο του Νησελίου.

Πολύ σημαντική τέλος η αναμέτρηση στη Λυκογιάννη, όπου ο Απόλλων θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Διαβατού με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ τη νίκη για να “ξεκολλήσουν” από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (11/11, 15.00) :

Ολυμπιακός Λουτρού – ΑΕ Σχοινά

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Θύελλα Σταυρού

Απόλλων Λυκογιάννης – Ατρόμητος Διαβατού

ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Αλιάκμων Νησελίου – Δόξα Λιανοβεργίου

δείτε τη βαθμολογία και τους σκόρερς ΕΔΩ

 

Στον δεύτερο όμιλο θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια κι αυτό που ξεχωρίζει είναι στον Άγιο Νικόλαο, όπου θα αναμετρηθούν οι συγκάτοικοι της κορυφής και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Νάουσας και τα Λευκάδια.

Η ΑΕΠ Βέροιας θα υποδεχτεί την ίδια ώρα στη Ραχιά τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου ενώ εντός έδρας αγωνίζεται και ο Αστέρας Τριποτάμου, με αντίπαλο τη νεανική Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Το ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής μοιάζει ιδιαίτερα αμφίρροπο και είναι αυτό ανάμεσα στη Θύελλα Στενημάχου και τον Εθνικό Ράχης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (11/11, 15.00) :

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΣ Γιαννακοχωρίου

Αστέρας Τριποτάμου – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Θύελλα Στενημάχου – Εθνικός Ράχης

Ολυμπιακός Νάουσας – Λευκάδια

ΑΕΠ Βέροιας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Ρεπό : ΑΣ Πατρίδας

δείτε τη βαθμολογία και τους σκόρερς ΕΔΩ

 

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα των “μικρών”! Η Γ Ερασιτεχνική, με 13 ομάδες φέτος, χωρισμένη σε δύο ομίλους κάνει σέντρα αύριο Κυριακή και συγκεκριμένα στις 10.30.

Η άνοδος πέντε (5) ομάδων δίνει ξεχωριστή αίγλη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα, όπως εξαγγέλθηκε στην κλήρωση θα υπάρξουν και play off!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (11/11, 10.30) :

1ος όμιλος

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νεοκάστρου

ΑΕ Τρικάλων – Δόξα Κυψέλης

ΠΟ Ξεχασμένης – ΑΟ Συκιάς

2ος όμιλος

Άχθος Αρούρης – Δόξα Νάουσας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Μακεδονικός Ρόδακα

Παλασίδειος Ακαδημία – Ερμής Τριλόφου

Ρεπό : Φίλιππος Πολλών Νερών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected