Κατηγορίες
Super League 1

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ, σε δυσμένεια ο ΠΑΣ!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της ΑΕΛ η οποία επικράτησε σήμερα (10/11) του ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC ARENA με 2-0 για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι «βυσσινί» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και έφτασαν δίκαια στη νίκη απέναντι στον ανύπαρκτο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς πέραν των δύο τερμάτων, έχασαν και άλλες ευκαιρίες, ενώ είχαν και δοκάρι.

Πολύ καλύτερη η ΑΕΛ και στα δύο ημίχρονα με το πρώτο να μένει στο στείρο 0-0, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν οριζόντιο δοκάρι με τον Ντέλετιτς και κλασικές ευκαιρίες με Μπαργκάν και Κούνιτς σε δύο περιπτώσεις, απέναντι στον ΠΑΣ που απείλησε μόνο με τον Ντόλοβατς.

Η γρήγορη αποβολή του ΠΑΣ στην επανάληψη με τον Τσικάρσκι και το 1-0 που προήλθε από το Γκόλια έκαναν πιο εύκολο το έργο της ΑΕΛ, ενώ το 2-0 του κορυφαίου παίκτη των «βυσσινί» του Μίλος Ντέλετιτς έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Φέστα που έφτασε σε διψήφιο αριθμό βαθμών, 11 έναντι 6 του «Άγιαξ» της Ηπείρου.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας (72’ Γρομητσάρης), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κοέφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (88’ Σαχίτι), Νούνιτς, Μπαργκάν (65’ Πίτι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα, Γιάκος (75’ Κακούμπα), Σιόντης, Παμλίδης (83’ Κούζικ), Ντόλοβατς, Λουκίνας (61’ Ξύδας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected