Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Μακρυχωρίου 5-0 (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και έφτασε άνετα στη νίκη, κερδίζοντας με 5-0 τους φιλοξενούμενους.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας της προϋποθέσεις για την επίτευξη γκολ, είτε με οργανωμένες επιθέσεις από τον άξονα και τα άκρα, είτε με γρήγορες αντεπιθέσεις, που έβγαιναν από ωραίες κάθετες μπαλιές (σ.σ. κυρίως του Ναζίμ, του Κόλα και του Λώττα).

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου ευτύχισε να προηγηθεί με τον Φλίγκο στο 14’. Στη συνέχεια υπήρξε ένα 25λεπτο, όπου οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν, διότι δεν ήταν ψύχραιμοι στο τελείωμα των φάσεων. Όμως, Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βρουν τον τρόπο και τελικά διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ναζίμ στο 39’, ενώ ο Λώττας έκανε το 3-0 στο 40’, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός συνέχισε με το πόδι στο «γκάζι», καθώς δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών. Ο Μπουτζίκος σημείωσε το 4-0 στο 55’, ενώ ο Σερτζίνιο διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 77’, καθώς δεν επετεύχθη άλλο τέρμα μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι».

η ανάλυση του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος (71’ Παπαϊωάννου), Λεάντρο (79’ Νόνης), Οικονομόπουλος, Κόλα, Σερτζίνιο, Ναζίμ (59’ Ευθυμιάδης), Φλίγκος (59’ Καμπλιώνης), Λώττας, Σκοπελίτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Γεωργαντζάς, Δ. Τεντολούρης, Κουλοκτσής, Τζιμπούκας, Ισούφης, Κοντοβάς (61’ Μιντζάλι), Κατσιγιάννης, Τζουμάκης (52’ Μυριώτης), Κρανιώτης, Α. Τεντολούρης, Ξέρρας (46’ Τζούνιορ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected