Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Μεγάλη ανατροπή της Θύελλας Σαρακηνού στην Πέλλα! (photos+vid)

Μία πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Θύελλας Σαρακηνών μέσα στην Πέλλα με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, επικρατώντας με σκορ 3-4.

Μία νίκη που ήρθε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων με τον Βαγγέλη Γεωργίου στο 13ο λεπτό, μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Γιώργου Κίτσα που έδωσε την ασίστ.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Γιάννη Χαρπίδη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, κάτι το οποίο πέτυχε στο 40΄με τον Μάκη Τοπάλη από την άσπρη βούλα μετά το κερδισμένο πέναλτι του Χρήστου Μαλλόλι.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1, ο Αλέξανδρος Γουστέρης έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Θύελλας και πλάσαρε τον Νώντα Ακριτίδη για να γράψει το 2-1 στο 46′ το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Πειρατές μπήκαν δυνατά και εμφανώς βελτιωμένοι με σκοπό να γυρίσουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και ισοφάρισαν αρχικά στο 55′ με τον Γιώργο Κίτσα να γράφει το 2-2, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο τέρματα, στο 71′ με τον Γιάννη Γκέσιο να σημειώνει το 2-3 και να ολοκληρώνει την ανατροπή και στο 77ο λεπτό με τον Γιώργο Κίτσα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-4. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι που είχαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο, ήταν να μειώσουν το σκορ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Αλέξανδρο Γουστέρη να γράφει το 3-4.

δηλώσεις και φωτογραφίες στο Pellasports

Συνθέσεις

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας (Γιάννης Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι (78′ Σιαματάς), Πλιόγκας, Αβραάμ, Μαντζανάς, Μπουράκης, Γουστέρης, Βασιλάκογλου, Μπρατσούδης, Τανταλίδης, Τοπάλης (65′ Ζούζουλας).

Θύελλα Σαρακηνών (Γιάννης Τσαμαρδός): Ακριτίδης, Θωμάς Ε, Ευφραιμίδης, Τσόρμπας Ε, Ρώσσης, Παπαδόπουλος (83′ Θωμάς Γ), Παπαηλία (46′ Μποζίνης), Κίτσας, Γιαουτζής, Γκέσιος (86′ Αταλασίδης), Γεωργίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected