Κατηγορίες
Football League

Πέρασε και από τη Σπάρτη ο Εργοτέλης

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη Football League πέτυχε ο Εργοτέλης.

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε 2-0 στη Λακωνία τη Σπάρτη και έφτασε τους εννέα βαθμούς. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους έμειναν στον έναν βαθμό, αυτόν που κατέκτησαν εντός έδρας στην πρεμιέρα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Όπως αναφέρει το FL News, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι (για χέρι του Κωνσταντινόπουλου) το οποίο καταλόγισε η διαιτητής Αντωνίου, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους και τους οπαδούς τους. Στο 21ο λεπτό ο Τσέλιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-0. Πριν φτάσει σε δεύτερο γκολ ο Εργοτέλης, έχασε τριπλή ευκαιρία στο 72′, με Έφορντ, Ιατρούδη και Έφορντ να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Εντέλει το 2-0 έγινε στο 75′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη. Στο 88′ ο Έφορντ είχε δοκάρι για την ομάδα του Ηρακλείου, ενώ στο 92΄ο Ιατρούδης αστόχησε από θέση βολής. Στο 93′ ο Τιεντσέ για τους γηπεδούχους είχε σουτ, το οποίο κόντραρε. Το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Λάκωνες να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοβ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Βλάχος, Κολτσίδας, Φραγκούλης, Τιέντσε, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (65′ Βλαχομήτρος), Κωνσταντινόπουλος (80′ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Λαμπάκης (86′ Οικονόμου), Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης (70′ Μπουρσέλης), Τσέλιος, Έφορντ, Κουατέγκ (46′ Καπνίδης), Iατρούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected