Κατηγορίες
Super League 1

Σωκράτης Διούδης : “Ευχαριστώ το Θεό και τους γιατρούς”

Ο Σωκράτης Διούδης ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και με ένα συγκινητικό ποστ αναφέρθηκε στην φάση που… πάγωσε όλη την Ελλάδα!

Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού γλίτωσε τα χειρότερα στην φάση με τον Νάτχο. Το χτύπημα στο κεφάλι ήταν σοβαρό αλλά με την άμεση επέμβαση των γιατρών επανήλθε, διανυκτέρευσε προληπτικά στο νοσοκομείο και πλέον είναι μια χαρά. Ο Ημαθιώτης πορτιέρε το απόγευμα της Δευτέρας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να είστε καλά!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ειμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου,πολλά συγχαρητήρια σε όλους!Ευχαριστω τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κανω αυτο που αγαπω απο παιδάκι.Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να ειστε καλα!???? #olyPao #DerbyDay #comebackstronger ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sokratis dioudis (@sokratisdiou13) στις

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected