Γ Εθνική / Τοπικά

Αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων το “El Classico” του Βόλου! (photos)

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ πέρασε ο Ολυμπιακός Βόλου, που επικράτησε με 3-2 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πέντε τέρματα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης και θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο του Θεσμού, τον Ρήγα Φεραίο, που κέρδισε εκτός έδρας με 1-3 την Αγχίαλο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ψυχωμένος για τη νίκη και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο 9’ και στο 14’ με κεφαλιές του Φλίγκου και του Λεάντρο, αντίστοιχα, κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο «κλάσικο». Στη συνέχεια, η Νίκη Βόλου μείωσε σε 2-1 με κοντινό σουτ του Κέρι στο 35’. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σερτζίνιο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 45’+4’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη ήταν καλύτερη και κατάφερε να μειώσει νωρίς σε 3-2, με σουτ του Βουκομάνοβιτς στο 50’. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν νέα δεδομένα στο παιχνίδι και πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά στον εναπομείναντα χρόνο. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, την οποία υπερασπίστηκε από το 68’ μέχρι το φινάλε του αγώνα, ο νεαρός Χρήστος Πορής, που αντικατέστησε τον τραυματία Γιακουμή, πραγματοποιώντας επιτυχημένο ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα (σ.σ. δεν δέχθηκε γκολ).

η ανάλυση του ματς και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής (68’ λ.τρ. Πορής), Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο, Μπουτζίκος, Ναζίμ, Κόλα, Σκοπελίτης (83’ Καμπλιώνης), Λώττας (86’ Νώνης), Σερτζίνιο, Φλίγκος (71’ Ευθυμιάδης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Παπαδήμας, Τσεμπερίδης, Μέτσε (30’ Ιορδανίδης), Κέρι, Μακενγκό (81’ Τζιώρας), Δωματάς, Βουκομάνοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected