Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί ο Βάιος Καραγιάννης, αναλαμβάνει ο Θεοδώρου

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Μακρυχωρίου υπέβαλε ο Βάιος Καραγιάννης.

Όπως αναφέρει το karditsasport, λίγο πριν τον “εμφύλιο” με την Αναγέννηση Καρδίτσας, οι ιθύνοντες των νεοφώτιστων είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του Καραγιάννη στον πάγκο τους.

Ήταν μια εξέλιξη που αιφνιδίασε ακόμη και τους ανθρώπους του “κυανόλευκου” συλλόγου.

Ο Βάιος Καραγιάννης κοουτσάρισε τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για σχεδόν 1.5 χρόνο, μετρώντας την σπουδαία περσινή επιτυχία με την άνοδο της ομάδα στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Φέτος πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο “κυανόλευκων” για 7 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας απολογισμό 2 νίκες 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Νέος προπονητής ο Θεοδώρου

Μετά την αποχώρηση του Βάιου Καραγιάννη ο Απόλλων Μακρυχωρίου χωρίς χρονοτριβή βρήκε τον αντικαταστάτη στην τεχνική ηγεσία, στο πρόσωπο του έμπειρου προπονητή, Θάνου Θεοδώρου.

Ο 51χρονος τεχνικός αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οδηγήσει τους νεοφώτιστους στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Μάλιστα, σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη γνωριμία – προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Θάνος Θεοδώρου διαθέτει εμπειρία ενώ γνωρίζει καλά και το Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο έχοντας κοουτσάρει στο παρελθόν τους ΑΟΚ, ΑΕ Καρποχωρίου, Δόξα Μητρόπολης, Ηρακλή Σοφάδων και Αστέρα.

Επίσης έχει εργαστεί σε Δραπετσώνα, Πειραϊκή, Πυργετό, Ρήγα Φεραίο, ΑΕ Διμηνίου, Νέους Αθλητές Νίκης και Μυρμηδόνες Πλατάνου.

Τις τελευταίες δύο σεζόν βρέθηκε στο τιμόνι του Πύρασου Νέας Αγχιάλου και του Διγενή Νεοχωρίου αντίστοιχα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P