Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι ο 16χρονος, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (vid)

Ο αρχηγός των U-17 της Νοτίου Αφρικής, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, ο οποίος είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου, άρχισε προπονήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Δευτέρα (12/11).

Ο «Κωστή» (Costi, όπως τον φωνάζουν στη Νότιο Αφρική) είναι μόλις 16 ετών αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Νότιο Αφρική ταξίδεψε στην Αγγλία το περασμένο Σαββατοκύριακο αρχίζοντας προπονήσεις με την ομάδα κάτω των 18 της Μάντσεστερ Σίτι τη Δευτέρα (12/11).

Όπως αναφέρει το football-academies, ο 16χρονος (γεννημένος στις 26 Μαρτίου 2002) θα περάσει από δοκιμαστικά για δύο εβδομάδες με στόχο να πείσει για την μεταγραφή του στους πολίτες.

Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί για τη μεταγραφή ξένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και ειδικά για τους νεαρούς, όμως ο Χριστοδούλου είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου, γεγονός που διευκολύνει τη μεταγραφή του στη Σίτι, αν φυσικά προχωρήσει η περίπτωση του και ικανοποιήσει στα δοκιμαστικά.

Όπως αναφέρεται σε ξένο δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί τον νεαρό εδώ και καιρό. Τον εντόπισαν στο τουρνουά 2017 U17 COSAFA Cup και αυτό έκαναν και το 2018 το καλοκαίρι στο ίδιο τουρνουά, στο οποίο μάλιστα ήταν και αρχηγός.

Βίντεο με τα highlights του:

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected