Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Εντυπωσιακή εμφάνιση της με Εθνικής Νέων και πρόκριση!

Την πρόκριση στην Elite Round του EuroU19 πανηγύρισε η Εθνική Νέων επικρατώντας με 5-3 της Ρουμανίας στη 2η αγωνιστική του 13ου ομίλου του EuroU19 που διεξάγεται στην Βουλγαρία.

Μετά την «τεσσάρα» στο Γιβραλτάρ, τα τρομερά παιδιά του Γιάννη Γκούμα έκαναν μια νέα εντυπωσιακή εμφάνιση επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου και έκαναν το δύο στα δύο στον όμιλο φτάνοντας στους έξι βαθμούς.

Έτσι το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Βουλγαρία (20/11) που ταυτόχρονα κυριαρχούσε του Γιβραλτάρ με 6-0, έχει σημασία μόνο για την κατάταξη, αφού η «γαλανόλευκη» έχει εξασφαλίσει τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Όπως αναφέρει το youngtalents, μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο η Εθνική μας άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 20΄ ο Μελιόπουλος με ωραία κάθετη βρήκε τον Φώτη Ιωαννίδη στην περιοχή, ο ταλαντούχος επιθετικός του Λεβαδειακού με ωραίο πάτημα και άψογο πλασέ έγραψε το 1-0.

Η χαρά του γκολ κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα αφού στο 21΄ ο Σέφερ έπιασε στον ύπνο την ελληνική άμυνα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 30΄ ο Σέφερ απείλησε και πάλι αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η Εθνική μας πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Ο Εμμανουηλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μανολάκε και ο Τσαούσης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.

Στο 38΄ ο Δούμτσης με ωραίο σουτ ανάγκασε σε επέμβαση τον Κριστέα ενώ ο Νικοπολίδης στο τέλος του α΄ μέρους επενέβη σωτήρια στέλνοντας την Εθνική μας με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γκούμα. Ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Δούμτση και στο 46΄ σημείωσε το 3-1 ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Εμμανουηλίδης θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς αλλά νικήθηκε από τον Κριστέα.

Στο 54΄ ο Νικοπολίδης βγήκε κερδισμένος από μια νέα μονομαχία με τον εξαιρετικό φόργουορντ των Ρουμάνων Αντόνιο Σέφερ ενώ στο 58΄ ο Ιωαννίδης έφτασε μια ανάσα από το χατ τρικ.

Ότι δεν κατάφερε ο άσος του Λεβαδειακού, έκανε ο Φοίβος Γιάννης Μπότος της ΑΕΚ στο 74΄ μετατρέποντας το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία από εκεί και πέρα παρά την μείωση του σκορ σε 4-2 από τον Πετρίλα στο 78΄.

Ο Εμμανουηλίδης στο 84΄ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το 5-2 ενώ ο ίδιος και ο Γαϊτανίδης είχαν χάσει μεγάλες ευκαιρίες νωρίτερα να σκοράρουν. Ο Σέφερ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων απλά μείωσε για τους Ρουμάνους με 5-3 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η σύνθεση της Εθνικής :

Νικοπολίδης, Λύρατζης (87΄ Βιταλιώτης), Τσαούσης (68΄ Λιάβας), Μιχαηλίδης, Νεοφυτίδης, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος, Ιωαννίδης, Μπότος (87΄ Κουτσουπιάς), Δούμτσης (60΄ Γαϊτανίδης), Διαμαντής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected