Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 7ος όμιλος] Αιολικός – Θύελλα Καμαρίου 4-2

Σπουδαία νίκη για τον Αιολικό, δια πυρός και σιδήρου, απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου με σκορ 4-2 στα Στάδιο Μυτιλήνης.

Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς, ο Αιολικός βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει το αποτέλεσμα, ενώ και όταν ισοφαρίστηκε σε 2-2, εδειξε πως διέθετε τα ψυχικά αποθέματα για το τρίποντο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε από τον Αιολικό σε δυνατό σουτ του Ποτουρίδη έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ανδριόλας (7′).

Η Θύελλα Καμαρίου απάντησε στην επόμενη φάση, όταν ο Φίλων βρήκε χώρο και επιχείρησε ένα μακρινό συρτό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ (8′). Η ομάδα της Μυτιλήνης έβγαινε επικίνδυνα από τα άκρα και στο 12′ σε μια επέλαση του Σεφουλάι από τη δεξιά πτέρυγα, που κατέληξε σε σέντρα σουτ, ο Ανδριόλας αναγκάστηκε να διώξει εντυπωσιακά έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

η ανάλυση του αγώνα στο sportlesvos.gr

Συνθέσεις

Αιολικός (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός (81′ Αδαμόπουλος), Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (75′ Βεζιρτζόγλου), Σεφουλάι (62′ Παλαμουτσής), Λαμπράκης

Θύελλα Καμαρίου (Κ. Μιχάλης): Ανδριόλας, Γελαδάρης, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου, Ζανελάρι, Μαυρομάτης (65′ Γατσέλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected