Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης του Euro 2020

Στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας θα συμπεριληφθεί η Εθνική Ελλάδας στην κλήρωση των 10 ομίλων για το Euro 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Δουβλίνο.

Όπως αναφέρει το a-sports, η ευρεία επικράτηση της Σκωτίας επί της Αλβανίας με 4-0 κατατάσσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην 31η θέση στο Nations League.

Κάτι που σημαίνει, πως η Εθνική, που θα είναι επικεφαλής του 4ου γκρουπ, θα έχει τρεις ισχυρότερους (θεωρητικά) αντιπάλους από τα πρώτα τρία γκρουπ δυναμικότητας, στην κλήρωση των προκριματικών ομίλων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας θα συμπεριληφθούν Βέλγιο, Πορτογαλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Κροατία και Πολωνία.

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας αυτή την ώρα είναι οι Γερμανία, Ισλανδία, Βοσνία, Ουκρανία, Ρωσία, Δανία, Ουαλία, Σουηδία, Αυστρία και Τσεχία.

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας είναι οι Σλοβακία, Τουρκία, Ιρλανδία, Β. Ιρλανδία, Σερβία, Ισραήλ, Φινλανδία, Νορβηγία, Βουλγαρία και Σκωτία.

Εάν γινόταν η κλήρωση την Κυριακή (18/11) η Εθνική θα απέφευγε τις Ρουμανία, Ουγγαρία, Αλβανία, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Εσθονία, Λιθουανία και Γεωργία, που συμπληρώνουν το 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected