Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Ανάρπαστο το “Καλεντάρι 2018/2019”! Έχουν ήδη διανεμηθεί 5.400 τεμάχια!

Εντυπωσιακή η ζήτηση από κάθε πλευρά της Ημαθίας (και όχι μόνο) για το νεότευκτο “ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018/2019”!

Η νέα έκδοση του sportsup.gr, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα και τα ρόστερ των ερασιτεχνικών ομάδων (όσες απάντησαν θετικά στην πρόσκληση μας) σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ, έχει γίνει (κυριολεκτικά) viral καθώς δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε στις αιτήσεις!

Χαρακτηριστικό είναι πως 5.400 τεμάχια από τα 10.000 που εκτυπώθηκαν έχουν ήδη μοιραστεί (σε έναν αριθμό ομάδων, υποστηρικτών, φιλάθλων και κατοίκων σε άλλες πόλεις που το ζήτησαν ταχυδρομικώς), ωστόσο σύντομα θα σημάνουμε το τέλος της διανομής καθώς πρέπει να παραδοθεί (ως οφείλουμε) στους συλλόγους και υποστηρικτές που δεν το έχουν λάβει.

Ένα επίσης πολύ απρόσμενο στοιχείο είναι πως από τους γειτονικούς νομούς υπάρχουν ήδη νύξεις για να γίνει κάτι ανάλογο στην περιοχή τους, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τους δικούς μας συνεργάτες καθώς στόχος μας είναι να εκδίδεται κάθε χρόνο (την ίδια περίοδο) στην Ημαθία.

Τίποτα όμως δεν αποκλείουμε…

Αύριο Τετάρτη θα ενημερώσουμε σε ποια σημεία της Ημαθίας θα μπορείτε να παραλαμβάνεται το “ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018/2019”, το οποίο είναι ΔΩΡΕΑΝ και ιδιαίτερα εύχρηστο καθώς πρόκειται για σχήμα τσέπης.

Για να παραλάβετε στον χώρο σας την όμορφη ομολογουμένως έκδοση, καλέστε στο 6973714488 ή στείλετε μήνυμα στη σελίδα του sportsup.gr ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected