Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

“Χρυσή” αλλαγή ο Γαϊτανίδης για την Εθνική μας!

Με πρόσωπο της ημέρας τη χρυσή αλλαγή του Γιάννη Γκούμα, τον Αντώνη Γαϊτανίδη, η Εθνική Νέων νίκησε τη γηπεδούχο Βουλγαρία 3-0, πέρασε θριαμβευτικά με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 και “ανέβηκε” στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας της UEFA.

Ο Γαϊτανίδης λοιπόν κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ σε λιγότερα από 40΄ συμμετοχής: στο 65΄ αξιοποίησε την “ασίστ” του Λύρατζη, τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-0 και στο 83΄ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Εμμανουηλίδης από τον Μπορίσοβ.

Κυρίαρχη η Εθνική στον 13ο προκριματικό όμιλο, είναι η μία από τις τέσσερις ομάδες που πέτυχαν το τρία στα τρία και συγκομιδή εννιά βαθμών (Ισπανία, Ιταλία και Ιρλανδία οι άλλες τρεις), ανέβηκε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας της UEFA και θα μπει στην κληρωτίδα ως μία από τις επικεφαλής ομίλου, αποφεύγοντας πολύ δυνατές ομάδες στην Elite Round, όπου οι αντίπαλοι θα είναι ωστόσο πιο δυνατοί από την προκριματική φάση.

Συνθέσεις

Βουλγαρία: Νταμιάνοβ, Αρσόβ, Ντιμίτροβ, Άντοβ, Μίντσεβ, Μπορούκοβ, Γιάνκοβ, Ντόμπρεβ (74΄ Ντίτσεβ), Μιλόσεβ (74΄ Λίτσεβ), Μπορίσοβ, Μίτκοβ (89΄ Στογιάνοβ).

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Τσαούσης (88΄ Λιάβας), Αντζουλάς, Νεοφυτίδης (88΄ Κουτσουπιάς), Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος, Ιωαννίδης (88΄ Βοϊλής), Μπότος (71΄ Τζήμας), Δούμτσης (56΄ Γαϊτανίδης), Διαμάντης.

* Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρουμανία συνέτριψε 8-0 το Γιβραλτάρ και τερμάτισε στη δεύτερη προνομιούχο θέση.

* Η βαθμολογία του 13ου ομίλου: Ελλάδα 9, Ρουμανία 4, Βουλγαρία 4, Γιβραλτάρ 0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected