Κατηγορίες
Football League

“Έσπασε το ρόδι” η Σπάρτη, μια ακόμη ήττα για τα Τρίκαλα!

Η πρώτη νίκη της Σπάρτης ήρθε την 5η αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Με μια επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο οι Σπαρτιάτες πέτυχαν δυο γκολ με τους Φραγκούλη και Βλαχομήτρο και πήραν το πρώτο τρίποντο στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος της Football League. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τσερνίσοφ ήταν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους και δίκαια κατέκτησαν την νίκη βγάζοντας πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες στιγμές για τις δύο ομάδες.

Με την έναρξη του δευτέρου όμως η Σπάρτη μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη. Το τελικό 2-0 είναι φτωχό αφού στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει εύκολα άλλα δύο γκολ σε πολύ μεγάλες ευκαιρίες μετά το 1-0 και βγαίνοντας περισσότεροι σε πολλές αντεπιθέσεις.

το φιλμ του αγώνα στο isports.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Σπάρτη (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Καλούσης (81’ Αρώνης), Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (84′ Παυλής), Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (59′ Βλαχομήτρος).

Τρίκαλα (Γιάννης Παπαϊωάννου): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος (74’ Ρούνεϊ), Γιουκαρής (58′ Καπός), Συμελίδης, Μακρίδης, Σταματάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected