Γ Εθνική / Τοπικά

Φώναξε “παρών” ο Αντώνης Παπατζίκος, εξαιρετικός ο 18χρονος Παπαοικονόμου!

Μπορεί ο ΠΑΟ Κουφαλίων να μη διάγει τις καλύτερες εβδομάδες στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ωστόσο το κλίμα είναι θετικό και οι άνθρωποι του συλλόγου αισιόδοξοι για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Όπως αναφέρει το epsm24, μετά και τη σημερινή πρόκριση κόντρα στον Καμπανιακό για το Κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας (με τον Υψηλό ουσιαστικά να καθαρίζει απέναντι στην πρώην ομάδα του”, το συγκρότημα του Ανέστη Τσιτενίδη συνεχίζει με στόχο να φτάσει για ακόμα μια χρονιά στον τελικό.

Ευχάριστη έκπληξη ο 18χρονος Παπαοϊκονόμου
Μπορεί πέρυσι να αγωνιζόταν στο Α τοπικό με τη φανέλα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αλλά ο μικρός έχει ποδοσφαιρικό θράσος. Ο Δημήτρης Παπαοικονόμου τείνει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του ΠΑΟ Κουφαλίων, δικαιώνοντας μέχρι σήμερα τον Ανέστη Τσιτενίδη, τόσο για την επιλογή του, το περασμένο καλοκαίρι αλλά και την μετέπειτα επιλογή του να τον ξεκινάει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ένα παιδί με πολύ ταλέντο και το οποίο προέρχεται από την ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα. Το μέλλον σίγουρα εξαρτάται από τα πόδια του και το μυαλό του.

Εδώ Παπατζίκος, εκεί Παπατζίκος, στη Χαλάστρα ο Αντώνης!
Ο Αντώνης Παπατζίκος φώναξε «παρών» σήμερα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Καμπανιακό, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά και τις σκέψεις που κάνει ο Ανέστης Τσιτενίδης. Ο Ημαθιώτης μεσοεπιθετικός που αποτελεί εδώ και 2,5 χρόνια μέλος του ΠΑΟ Κουφαλίων, έχει μπει κανονικά σε αγωνιστική δράση, ξεκινώντας προετοιμασία εδώ και λίγες εβδομάδες, παίρνοντας σήμερα τα πρώτα του λεπτά. Μια εικόνα που δεν αποκλείει το σενάριο, να τον δούμε να ρίχνεται στη μάχη και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected