Κατηγορίες
Super League 1

Επιτέλους νίκη για τους Αρκάδες!

Σ’ ένα ματς όπου υπήρχε τεράστια πίεση στους παίκτες, οι Αράδες βγήκαν νικητές! Καλτσάς στο 55′ και Μανιάς έδωσαν μια πολύ σημαντική νίκη στον Αστέρα Τρίπολης με 2-0 επί τη ΑΕΛ.

Ο Γιώργος Παράσχος στην πρώτη του 11άδα, σε σχήμα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του με τους Παπαδόπουλο στο τέρμα, Κυριακόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ματρικάρντι και Κώτσιρα στην άμυνα.

Μουνάφ και Βαλιέντε ήταν η δυάδα του κέντρου κι ο Ρόλε βρέθηκε αριστερά την επίθεση, ο Τόνσο είχε τον ρόλο του οργανωτή κι ο Καλτσάς ήταν δεξιά με τον Μανιά να είναι ο μόνος προωθημένος.

Από την άλλη, ο Φέστα ξεκίνησε σε 4-3-3 με τους Κρίστινσον στο τέρμα και τους Χούμπτσεβ, Γκόλια, Ζίζιτς και Γρομητσάρη στην άμυνα και τους Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν και Χοτζαλί στο κέντρο. Ο Πίτι ήταν πίσω από τους Ντέλετιτς και Νούνιτς.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (60′ Τσιλιανίδης), Καλτσάς (84′ Άνχελ Μαρτίνεζ Ορτέγκα), Τόνσο, Ματρικάρντι και Μανιάς (92′ Μαρκ Φερνάντεθ).

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι Μεντίνα (67′ Σουάντ), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Νούνιτς (84′ Κούνιτς), Γρομητσάρης, Φατιόν και Χοξάλι (72′ Μπαργκάν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected