Basket

Πέρασε και από την Κατερίνη ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Την 8η νίκη σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, αυτή τη φορά στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, με αντιπάλους τους Πάνθηρες.

Όπως αναφέρει το katerinisport, η ομάδα της Ημαθίας συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας και αυτό το ροζ φύλλο αγώνα, χάρη σε δύο μικρά σερί στο δεύτερο δεκάλεπτο και άλλο ένα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στον αντίποδα, οι Πάνθηρες παρουσιάστηκαν μαχητικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο πλήρωσαν κάποια νεκρά διαστήματα στην απόδοσή τους, τα οποία οι παίκτες του Ανδρέα Οκλαλιώτη δεν τα άφησαν ανεκμετάλλευτα και έφτασαν σε μία δίκαιη επικράτηση.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, το προβάδισμα να αλλάζει πλευρά επτά φορές και η ολοκλήρωσή του βρήκε την Αλεξάνδρεια να προηγείται με 16-19.

Με την συμπλήρωση εντός λεπτού αγώνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Αλεξάνδρεια αποσπάστηκε με επτά πόντους (16-23), ενώ άλλο ένα σερί -πέντε πόντων αυτήν τη φορά- έδωσε στη φιλοξενούμενη προβάδισμα δέκα πόντων (25-35), 1’ 58” πριν πάνε οι παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο πρώτο μισό της αναμέτρησης να διαμορφώνεται σε 26-39.

Ισορροπημένο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τη διαφορά να κυμαίνεται σε σταθερά επίπεδα και την Αλεξάνδρεια να προηγείται με 43-62, χάρη σε ένα σερί επτά πόντων στο τελευταίο λεπτό.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Δάμη Χρυσίδη προσπάθησαν επιστρέψουν στη διεκδίκηση του ροζ φύλλου αγώνα, μείωσαν στους δέκα πόντους 59-69 3’ 50” πριν τη λήξη, ωστόσο η Αλεξάνδρεια με την εμπειρία της διατήρησε το προβάδισμά της κι έφτασε στην τελική επικράτηση με 64-76.

Διαιτητές: Χρυσάφης Στ. – Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 16-19, 26-39, 43-62, 64-76.

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Κεραμιδάς 2, Μπούσμπουρας 2, Αδαμόπουλος 5, Γκαβοτάσιος 13 (2), Ψαρός 2, Καζαντζανίδης, Λόγυρος 24 (4), Χρυσάφης, Μαντζόλης, Σταυριανίδης 14 (2) Κούτσικας 2.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Οκλαλιώτης): Μπαλιάκας 8, Αβραμίδης 10, Σιδηρόπουλος 17 (1) , Πουρλιοτόπουλος 8 (1), Παντοφλίδης, Σιτσάνης 12 (2), Παπαγερίδης, Καρκάρας 21, Πρόιος, Καραγιάννης, Χερκελετζής, Μπίσκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected