Football League

Σπουδαίο διπλό για την Κέρκυρα!

Η Κέρκυρα πήρε το τρίποντο μέσα στην Καλαμαριά με τα γκολ των Σιατραβάνη – Τουράμ και με αυτό το 2-0 κέρδισε έδαφος στην βαθμολογία της Football League.

Όπως αναφέρει το FL News, οι απώλειες που είχε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Κέρκυρα την οδήγησαν σε ρόλο «κυνηγού» των υπολοίπων και της αφήνουν λιγότερα περιθώρια για απώλειες. Αυτό την οδήγησε να διαχειριστεί όπως έπρεπε την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου και με υπομονή στο παιχνίδι της έφτασε στη νίκη με 2-0 χάρη σε δύο «χτυπήματα» στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας, αλλά και η έλλειψη καλοκαιρινής προετοιμασίας για τον Απόλλωνα Πόντου έφερε πιο γρήγορα την κούραση για τους γηπεδούχους που προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που είχαν περισσότερες αντοχές. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές σημαντικές στιγμές και υπήρχε δύναμη στα μαρκαρίσματα, αλλά και στις λιγοστές τελικές ενέργειες.

Η Κέρκυρα με τα γκολ των Σιατραβάνη (56′) και του Τουράμ (67′) κλείδωσε το ματς και πήρε το τρίποντο που ήταν αρκετά κομβικό για την συνέχεια της προσπάθεια της που είναι η διεκδίκηση της ανόδου στην Super League.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς (70′ Κύρκου), Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Σουντουρά, Κυβελίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Κούρος, Ιωάννου, Σανδραβέλης, Μότα (71′ Ν. Κρητικός), Λινάρδος, Ζορμπάς, Αποστολίδης (85′ Βέρτζος), Σιατραβάνης (89′ Κόντος), Τουράμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected