Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Εργασιακά - Συνεργάτες

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: Αποκτήστε τα απαιτητά πιστοποιητικά από την Easy Education (vid)

Αποκτήστε τα απαιτητά πιστοποιητικά για συμμετοχή σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, και σε προγράμματα εργασίας (πχ. κοινωφελή του ΟΑΕΔ), ενισχύοντας παράλληλα το βιογραφικό σας.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης στην Πληροφορική και στα Αγγλικά συντονίζονται απόλυτα από εμάς σε όποια διοικητική περιφέρεια της χώρας και αν διαμένετε.

Πρόγραμμα Πληροφορικής εξ αποστάσεως

ΕΝΑΡΞΗ 21 ΙΑΝ ’19

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική οδηγεί σε απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεσαι πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών οι οποίες βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας.

Μάθετε περισσότερα:

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες.

Δωρεάν συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικών σε όλη την Ελλάδα

Η δράση δωρεάν προετοιμασίας και συμμετοχής στις εξετάσεις αφορά όσους έχουν ήδη γνωστικό υπόβαθρο της Αγγλικής Γλώσσας και θέλουν να δοκιμάσουν εάν μπορούν να επιτύχουν στις εξετάσεις αποκτώντας ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.
Οι εξετάσεις διεξάγονται σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και οδηγούν στην απόκτηση της πιστοποίησης Αγγλικών: TOEIC®. Μάθετε για τη Δομή και το περιεχόμενο του TOEIC® Listening and Reading από εδώ.

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται σε

  • ιδιωτικό τομέα
  • Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)
  • ελληνικά πανεπιστήμια
  • πανεπιστήμια στο εξωτερικό
  • επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμοί.

Μάθετε περισσότερα εδώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή – 10.00-17.00).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected