Κατηγορίες
Αστεία - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η ομάδα ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή κι αυτός ήταν στην πατρίδα του!

Απίστευτο περιστατικό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ιρλανδίας, όπου σωματείο αναζητούσε ποδοσφαιριστή του δίχως να μπορεί να τον εντοπίσει, τον ανακοίνωσε… νεκρό και μετά ζητούσε συγγνώμη όταν έμαθε πως τελικά είχε επιστρέψει στην πατρίδα του!

Η Ballybrack FC έκανε τη γκάφα του 2018, λίγο πριν φύγει κι αυτό το έτος…

Στα ερασιτεχνικά στρώματα του ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας, το συγκεκριμένο σωματείο ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής της, Φερνάντο Νούνο Λα Φουέντε είχε αφήσει την τελευταία του πνοή έπειτα από ατύχημα με τη μηχανή του.

Η αλήθεια είναι πως τον αναζητούσε και δεν τον έβρισκε πουθενά, ρωτώντας μάλιστα μέχρι και στα νοσοκομεία, από τα οποία ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Μόραν, έπαιρνε αρνητική απάντηση κάθε φορά όταν τους ανέφερε το όνομα του παιδιού για πιθανή νοσηλεία του.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μετά την ανακοίνωση του «θανάτου», αναβλήθηκε ματς της Ballybrack FC, ενώ, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Leinster Senior League τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παίκτη.

Τελικά, αυτός, είχε απλά επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ισπανία, εντοπίστηκε, μίλησε με τους ανθρώπους του σωματείου και έπρεπε να… διορθωθεί η τεράστια γκάφα, με δημόσια απολογία για το τρομερό λάθος που συνέβη.

«Πρόκειται για παιδί που έχει αντιμετωπίσει πολλά προσωπικά προβλήματα και έχει δύσκολο χαρακτήρα και μέχρι νεοτέρας έχει απαλλαχθεί από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Πρόκειται, όμως, για απαράδεκτο λάθος από μέρους μας» ανέφερε στην τοποθέτησή της η ερασιτεχνική ομάδα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected