Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Παραίτηση Καλαϊτζιδη από τα “μικρά” τμήματα της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

Την αποχώρηση του από τη θέση του επικεφαλής στα τμήματα Κ12, Κ10, Κ8, Κ6 της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, ανακοίνωσε ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά η επιστολή του στα ΜΜΕ:

“Μετά από ώριμη σκέψη, ήρθε η ώρα και η μέρα των αποφάσεων ώστε ο κύκλος μου στο τμήμα υποδομών Κ8, Κ10 και Κ12 να κλείσει.

Χθες, στο Δ.Σ. της Ακαδημίας υπέβαλα την παραίτηση μου, η οποία έγινε δεκτή από τα παραπάνω τμήματα αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την μη συμμετοχή τους στο ανεπίσημο πρωτάθλημα ακαδημιών του Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ και Ν. ΠΕΛΛΑΣ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων σε μια προσπάθεια να αφοσιωθώ στην Ερασιτεχνική ομάδα και στο μέλλον της που είναι τα τμήματα της Κ14 και Κ16.

Εννοείται ότι θα είμαι στρατιώτης και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που με κόπο χτίσαμε τα τμήματα αυτά και εύχομαι ότι καλύτερο στην νέα διοίκηση και την προσπάθεια της.

Τη θέση μου καταλαμβάνει ένα αξιότιμο μέλος και συνεργάτης της ομάδας ο κ. Ντάλλας Παναγιώτης και κλείνοντας στηρίζουμε το μέλλον για να έχουμε παρόν.”

“Η θέση της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου είναι στο ανεπίσημο πρωτάθλημα”

”H Διοικούσα επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας πιστεύει πως η θέση της είναι διπλά στης θέσεις των συναδέλφων των ακαδημιών που αποτελούν το ανεπίσημο πρωτάθλημα ακαδημιών Ημαθίας Πέλλας τους οποίους εμείς θίξαμε χωρίς λόγο. ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected