Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

«Υπάρχει λόγος και βοηθάμε κάθε παιδί να τον καταλάβει» : Το νέο σλόγκαν του Κέντρου Λογοθεραπείας «Ενσυναίσθηση»! (vid)

Μία εξαιρετικά δομημένη ιστοσελίδα εγκαινιάζει από σήμερα το Κέντρο Λογοθεραπείας – Εργοθεραπείας “Ενσυναίσθηση”, στην οδό Κεντρικής 143 στη Βέροια.

Μία επίσκεψη στο en-synaisthisi.gr θα σας πείσει και θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις παροχές και λειτουργίας του Κέντρου, υπό τις οδηγίες της επιστημονικής υπευθύνου του κέντρου κας Αθηνάς Μπέκα.

Το Κέντρο Λογοθεραπείας «Ενσυναίσθηση» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις ανάγκες των ανθρώπων του. Έβαλε μέσα πολλά συστατικά, όπως μία δόση μεράκι, δύο δόσεις προσφοράς και πολλές δόσεις αγάπης για τη δουλειά με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Άλλωστε, όταν η δουλειά σου είναι το αγαπημένο σου χόμπι, τότε είσαι ένας ευτυχισμένος και συνάμα ολοκληρωμένος άνθρωπος!

Η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα του κέντρου μας αναλαμβάνει καθημερινά την απασχόληση των παιδιών, στον πιο όμορφο και μοναδικό χώρο για λογοθεραπεία στην Βέροια!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected