Διάφορα - Συνεργάτες

Το Τσέλσι – ΠΑΟΚ “γεμίζει” την εξέδρα του Cafe στο 90′!

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει το πιο δύσκολο τεστ στους ομίλους του  Europa League κόντρα στην Τσέλσι με τους παίκτες του Λουτσέσκου να ψάχνουν (22:00) για ένα μικρό θαύμα.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου όμως έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κλείσουν θέση στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας και να απολαύσουν τον πολύ σπουδαίο αγώνα παρέα με το ρόφημα της αρεσκείας τους!

Ο “δικέφαλος” ταξίδεψε στο Λονδίνο γνωρίζοντας καλά τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση μετά τις δύο ήττες από την Βίντι έχοντας μάλιστα μπροστά του να αντιμετωπίσει και την πληγωμένη Τσέλσι η οποία προέρχεται από την τριάρα κόντρα στην Τότεναμ.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι στο Λονδίνο η ομάδα έχει γράψει ιστορία κόντρα σε Άρσεναλ και Τότεναμ και θα προσπαθήσουν γιατί όχι να πετύχουν ένα ανάλογο κατόρθωμα.

Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Έτσι, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Πασχαλάκης με αμυντική τετράδα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ζαμπά και Λημνιός θα είναι στα πλάγια. Ο Πέλκας θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή.

Από την πλευρά του ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν υπολογίζει στον Αζάρ και στον Μόουζες με τον Ιταλό τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές για να δώσει κάποιες ανάσες. Μια πιθανή ενδεκάδα θα είναι η εξής: Καμπαγέρο, Έμερσον, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Ζαπακόστα, Μπάρκλεϊ, Φάμπρεγας, Λόφτους Τσικ, Γουίλιαν, Πέδρο και Ζιρού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected