Κατηγορίες
Basket

“Λειψή” αλλά πολύ ενδιαφέρουσα η 8η αγωνιστική

Μπορεί η 8η αγωνιστική της Α2 να έχει δύο ελλείψεις σε αγώνες, όμως και πάλι οι αναμετρήσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Λειψή» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα αναφορικά με το πρόγραμμα της Α2, μιας και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ιωνικό Νικαίας δεν θα αγωνιστούν λόγω των διεθνών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα του Ψυχικού με το Μαρούσι. Όπως αναφέρει το basketblog, παρόλα αυτά υπάρχουν έξι αναμετρήσεις με αρκετό ενδιαφέρον που φαντάζουν αμφίρροπες.

Ο Διαγόρας μετά από δύο σερί ήττες ψάχνει την αντίδραση και φιλοξενεί στο «Στ. Βενέτης» την Ευρώπη Πευκοχωρίου. Η ομάδα της Χαλκιδικής προέρχεται και αυτή από αρνητικά αποτελέσματα και θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις της σε μία δύσκολη έδρα.

Το πλέον αμφίρροπο παιχνίδι διεξάγεται στο «Μ. Μουρούτσος», εκεί όπου ο… άστεγος Αμύντας θα φιλοξενήσει την Καστοριά. Οι δύο ομάδες προέρχονται από σερί νικών και θέλουν να συνεχίσουν με ανάλογο ρυθμό, με τον Αμύντα να έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, την ώρα που η Καστοριά είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια.

Τοπικό ντέρμπι έχουμε στη Θεσσαλία, εκεί όπου η Καρδίτσα υποδέχεται τον Ερμή Αγιάς. Η Καρδίτσα δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Ψυχικό και ψάχνει μία νίκη περισσότερο ψυχολογίας, αλλά και βαθμολογικής σημασίας, την ώρα που η ομάδα της Αγιάς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογο ρυθμό.

Τον πρώτο του εντός έδρας ως προπονητής του Ιπποκράτη Κω θα ζήσει ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τους νησιώτες να υποδέχονται τον Χαρίλαο Τρικούπη. Ο Ιπποκράτης θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που στον Τρικούπη που έχει πλέον τον Ντίνο Καλαμπάκο στον πάγκο, θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ιωνικό Νικαίας θέλει ο Κόροιβος, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό της Ηλίδας την Καβάλα. Η ομάδα του Κώστα Σορώτου έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και στην έδρα της είναι αρκετά ισχυρή, την ώρα που στην Καβάλα, ψάχνουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά τη 2η αγωνιστική, όταν και είχαν επικρατήσει του Απόλλωνα Πατρών.

Τέλος, οι δύο πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, Εθνικός και Απόλλων Πατρών, αναμετρούνται στο «Π. Σαλπέας» με στόχο να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/12

«Στ. Βενέτης» 17.00 Διαγόρας Δρ.-Ευρώπη Πευκ. Διαμαντής-Δημόπουλος-Σταθόπουλος (Σταύρου)
«Μ.Μουρούτσος» 17.00 Αμύντας-Καστοριά Παντελίδης-Κατραχούρας-Καρπάνος (Δούκας)
«Π. Σαλπέας» 17.00 Εθνικός-Απόλλων Π. Μαλαμάς-Παγώνης-Πιτσίλκας (Άκελ)
Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Ερμής Αγιάς Σταματόπουλος-Ζαχαρής-Σιμητόπουλος (Τσοπουρίδης)
Κω 15.00 Ιπποκράτης-Χαρίλαος Τρικούπης Θεονάς-Τσαχάκης-Τσολάκος (Βιτζηλαίος)
Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Καβάλα Μπίκας-Παπαθανασίου-Ραχιώτης (Πίγκας)

Τετάρτη 12/12

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Μαρούσι
Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Ιωνικός Ν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected