Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ακαδημίες Ημαθίας

Ανακοίνωση της Ακαδημίας Βέροιας για τη φιλοξενία του Ηρακλή Λάρισας (photos)

Μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν οι αθλητές και τα μέλη του τεχνικού τιμ της Ακαδημίας Βέροιας, που βρέθηκαν στη Λάρισα, προσκεκλημένοι του Ηρακλή.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για τη φιλοξενία και επιφυλάσσεται για κάτι αντίστοιχο στη Βέροια στο εγγύς μέλλον.

Αναλυτικά :

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στην ομάδα του “Ηρακλή” Λάρισας για την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχαν κατά το ταξίδι μας στην πόλη τους.

Η διάθεσή τους, το μεράκι τους, η αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο φαίνονται όχι μόνο από τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις τους, αλλά και από το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν όλους τους αθλητές σαν δικά τους παιδιά. Εμείς έτσι νιώσαμε και τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ και τη δέσμευση ότι θα ανταποδώσουμε σύντομα. Από το ταξίδι μας γυρίσαμε γεμάτοι, κερδίσαμε νέους φίλους, προσφέραμε στους αθλητές μας νέες εμπειρίες.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της ΑΕΛ για την όμορφη φιλοξενία και την υπέροχη εμπειρία που χάρισαν στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του “Ηρακλή” Λάρισας, κ. Τριανταφυλλόπουλο Θάνο για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ όλη τη διάρκεια της οργάνωσης του ταξιδιού μας, καθώς και για τη διάθεσή του να εξυπηρετήσει κάθε αίτημα μας. Άνθρωποι νέοι σαν εσάς,ανεβάζουν ψηλά την ποιότητα και το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των τμημάτων υποδομής.

Καλή συνέχεια σε κάθε σας προσπάθεια, θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected