Κατηγορίες
Basket

Ανακοίνωση του Φιλίππου Βέροιας

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Βόλου εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας.

Αναλυτικά :

«Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα αρνιά τα σφάζουν το Πάσχα. Φέτος το έθιμο άλλαξε. Χάρη στους κυρίους Ταρενίδη και Δημάδη τα αρνιά εσφάγησαν τα Χριστούγεννα. Ευχόμαστε στους δύο διαιτητές Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος. Είθε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές τους και να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους.»

Μετά το τέλος του αγώνα Νίκης Βόλου – Φίλιππος Βέροιας ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr για την ήττα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Συγχαρητήρια στη ομάδα της Νίκης για τη νίκη της. Ευχαριστούμε πολύ για την υποδειγματική φιλοξενία. Δυστυχώς χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα κι εμείς κάναμε λάθη. Θα δώσω όμως συγχαρητήρια στους παίκτες μας για ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν.

Λυπάμαι για τον ιδρώτα που έχυσαν άσκοπα. Για πρώτη φορά φέτος θα πω ότι η διαιτησία ήταν σφαγιαστική. Χάσαμε τον Κοθρά και τον Σουτζόπουλο στο στο τέταρτο δεκάλεπτο με ανύπαρκτο αντιαθλητικό που σφυρίχτηκε από δέκα μέτρα με πέντε δευτερόλεπτα καθυστέρηση ενώ στο τέλος δεν δόθηκε καταφανές φάουλ σε σουτ τριών πόντων στον Παραπούρα.

Προσωπικά δεν παραγνωρίζω ούτε τα δικά μας λάθη ούτε την αδιαμφισβήτητη αξία των νικητών. ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Το δυστύχημα είναι ότι οι μόνοι χαμένοι είμαστε εμείς.

Παρ όλα αυτά δεν είναι ώρα για κηδείες και μνημόσυνα. Την Κυριακή έχουμε παιχνίδι που είναι ΠΡΕΠΕΙ. Ο βασιλιάς πέθανε ζήτω ο βασιλιάς.»