Super League 1

“Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία

Μέτρια εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία, που με ένα γκολ του Βαρέλα στις αρχές του δευτέρου μέρους, πήρε αυτό που ήθελε. “Φωνές” από τους γηπεδούχους για πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λαμία πάλεψε για το αποτέλεσμα και έδειξε πως έχει βελτιωθεί σημαντικά με την έλευση του Χάβου, ο ΠΑΟΚ όμως με ένα τέρμα του Βαρέλα από στημένη φάση, πήρε τους τρεις βαθμούς και έφτασε τους 32 στο πρωτάθλημα. Πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 11ο λεπτό (στο ριπλέι δείχνει πως η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο χέρι του), με τον “δικέφαλο” να παίζει για 30 περίπου λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάνιας.

Ως συμπέρασμα, ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το πολύ δύσκολο και κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ψυχωμένη Λαμία. Τα κατάφερε και πανηγύρισε την ενδέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα, κρατώντας μόνο το γεγονός ότι πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λαμία (Μ. Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα (67’ Ρόμανιτς), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μπλάζιτς (75’ Βάντερσον), Μπερτόλιο, Καραμάνος, Επστάιν (85’ Μαστούρ), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (72’ Άκπομ), Λημνιός, Μπίσεσβαρ (53’ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (65’ Βέρνμπλουμ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected