Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟ Κουφαλίων και η αποχώρηση Παπατζίκου

Την πρώτη προπόνηση με τον ΠΑΟ Κουφαλίων έκανε σήμερα ο νέος προπονητής, Κυριάκος Αβραμίδης, που συμφώνησε οριστικά με τη διοίκηση του Γιώργου Σαμαρά, παρότι σε πρώτο χρόνο το θέμα “σκάλωνε”, λόγω άλλων υποχρεώσεων του πρώτου.

Όπως αναφέρει o ARENA FM, ο αντικαταστάτης του Ανέστη Τσιτενίδη θα καθίσει στον πάγκο αύριο, με τον Ολυμπιακό Κυμίνων για το Κύπελλο ΕΠΣΜ εκτός έδρας (14.30), ενώ αποχώρησε από το τεχνικό τιμ ο Αντώνης Παπατζίκος (βοηθός και γυμναστής, είχε και δελτίο ως επιθετικός).

Ανοιχτό είναι το θέμα για την έλευση νέου βοηθού-γυμναστή, αλλά και το αν μείνει ο Γιάννης Θεοφάνους (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ο Αβραμίδης, που έχει δουλέψει στη Γ´ Εθνική στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ενώ έχει θητεία και στον Ολυμπιακό Κυμίνων και τον ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων, κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα την Κυριακή, εντός με την αήττητη Νίκη Αγκαθιάς. Παράλληλα, η διοίκηση στέλνει το εξής μήνυμα ενόψει Γενάρη: “Πολλοί μας έχουν καταδικασμένους, αλλά δεν είπαμε την τελευταία λέξη μας. Θα ενισχυθούμε στις μεταγραφές και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες σωτηρίας. Δε πετάμε λευκή πετσέτα”.

Παράλληλα, ο απερχόμενος τεχνικός Ανέστης Τσιτενίδης, που πρόσφερε πολλά στα Κουφάλια την τελευταία τριετία επιτυχιών, απέστειλε το παρακάτω μήνυμα στα ΜΜΕ: «Ένας πολύ όμορφος κύκλος έκλεισε. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΟ Κουφαλίων για τα τρία χρόνια που έζησα, για τις χαρές και τις λύπες που περάσαμε. Μετά από τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και την επίτευξη του μεγάλου στόχου της Γ’ Εθνικής ήρθε η ώρα να αλλάξει κάτι στην ομάδα, πάντα για το καλό της ομάδος. Πιστεύω φεύγοντας ότι έχω πολλούς φίλους στα Κουφάλια. Να ευχαριστήσω τέλος τις διοικήσεις και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα τρία χρόνια όπως και τον φίλαθλο κόσμο των Κουφαλίων για την μεγάλη συμπαράσταση που έδειξε στο πρόσωπο μου. Εις το επανιδείν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected