Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Η ανατροπή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Ροδοχώρι και τα νέα δεδομένα στην κορυφή (σκόρερς, φύλλο αγώνα)

Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση παρακολούθησαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου οι 200 και πλέον φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην αήττητη μέχρι πρότινος έδρα του ΓΑΣ και έφτασε τους 28 βαθμούς στο πρωτάθλημα, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Κοτζάμπαση δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας (το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις) και έτσι έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει ή να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΦΑΣ Νάουσα.

Το ματς “έσπασε” στην κυριολεξία καρδιές, καθώς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον “δικέφαλο” σημείωσε ο Μάριος Πέτκος, ο οποίος πιστώνεται εξ ολοκλήρου το τέρμα καθώς πέρασε δύο αντιπάλους και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Καζεπίδη.

Αυτή ήταν η δεύτερη ανατροπή του σκορ στο σημερινό παιχνίδι καθώς το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αργυρόπουλου στο 7ο λεπτό, έγινε 2-1 από τους γηπεδούχους χάρη στα τέρματα των Πατατούκα (δεν το πανηγύρισε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ) στο 9ο λεπτό και του Μουρουζίδη λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε και τελικά εκ του αποτελέσματος, πέτυχε. Στο 72′ ο Αργυρόπουλος ισοφάρισε για τους “ασπρόμαυρους” για να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης όταν και ο Πέτκος σημείωσε το τελικό 2-3.

Η νίκη μάλιστα του “δικεφάλου” της Αλεξάνδρειας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς 4 βασικοί παίκτες απουσίαζαν για διάφορους λόγους (Μπουκλάς Γ., Φωτιάδης, Βουλγαρόπουλος και Χαρισούδης), με αποτέλεσμα στην αποστολή της ομάδας να βρίσκονται 13 ετοιμοπόλεμοι παίκτες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Χρυσάνη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Ασλάνογλου, Μαγγίζης, Παπαδόπουλος Ν., Μπρέγκου, Ουέλινγκτον, Πατατούκας (62′ Φράγγης), Βούλγαρης (77′ Τενεκετζή), Λίπε, Μουρουζίδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Λαδάς, Κούκλας Αρ., Κούμπουρας, Αραμπατζής (66′ Πιπιλιάρης), Μπουκλάς Α., Κίτσας Ν., Κίτσας Ε., Κούκλας Χ. (90+ Κούκλας Π.), Πέτκος, Αργυρόπουλος.

δείτε φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

Η βαθμολογία

    Β
1 ΦΑΣ Νάουσα 32
2 ΓΑΣ Ροδοχωρίου 30
3 Αγρ.Αστ.Πλατέος 28
4 Μ.Αλεξ.Τρικάλων 28
5 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 28
6 ΓΑΣ Κοπανού 22
7 Κεραυνός Επισκοπής 18
8 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 17
9 Άρης Παλαιοχωρίου 15
10 ΑΕ Χαρίεσσας 15
11 ΑΟ Μαρίνας 10
12 Εθνικός Κλειδιού 9
13 Μακροχώρι 9
14 Αχιλλέας Ν.Στράντζας 9
15 Φίλιππος Μελίκης 4
16 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 4
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected