Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική [6ος όμιλος] Φοίβος Κρεμαστής – ΠΑΟ Βάρδας  1-1

Μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε ο Φοίβος Κρεμαστής.

Αν και ήταν πολύ καλύτερος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έμεινε στο πικρό 1–1 με τον ΠΑΟ Βάρδας εντός έδρας και δυσκόλεψε και άλλο τη θέση του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη, με βάση την απόδοση της σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, άξιζε τους τρεις βαθμούς της νίκης οι οποίοι ήταν το ζητούμενο και σίγουρα θα του έδιναν μεγάλη ανάσα.

Στο διάστημα της επανάληψης, ο Φοίβος που έχανε με 1–0 από τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, δεν πτοήθηκε και έβαλε τη μπάλα κάτω εκδηλώνοντας συνεχώς επιθέσεις τόσο από τη δεξιά όσο και από την αριστερή πτέρυγα. Κατάφερε να κλείσει τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και να φθάσει γρήγορα στην ισοφάριση, ενώ η αίσθηση που δημιουργήθηκε ήταν ότι σύντομα θα μπορούσε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα και να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι. Δυστυχώς όμως για την ομάδα της Κρεμαστής, η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μετά το 1–1, σπαταλήθηκαν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μείνει στην ισοπαλία.

Σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο, ο Φοίβος δεν ήταν το ίδιο καλός και ο ΠΑΟ Βάρδας έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, κυρίως στην ανάπτυξη τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν τον διάδρομο προς την αντίπαλη εστία. Παράλληλα, στο διάστημα αυτό, το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη και σε αρκετές προσωπικές μονομαχίες.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

Φοίβος Κρεμαστής : Μιχαλάκης, Καραγεωργίου (76’ Ταφάνι), Χατζησάββας, Τερζίου, Παϊζάνος, Νικήτας, Γαργάλης (84’ Μπανουσάϊ), Γκινής, Αρφαράς, Πατσίλης, Τζελάϊ (67’ Κουδούνης)

ΠΑΟ Βάρδας : Δημόπουλος, Ντάζος, Αγουρίδης (68’ Γούρμος), Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ, Μπουνάς, Πολίτης, Ντόμας (46’ Π. Πολίτης), Θ. Νικολόπουλος (74’ Ραμαντάνης), Μικελάτος, Ζέλιος

Η βαθμολογία

    Β
1 Ιάλυσος 22
2 Διαγόρας Ρόδου 19
3 Παλληνιακός 17
4 ΠΑΟ Βάρδας 16
5 Πανηλειακός 14
6 Διαγόρας Βραχνεΐκων 13
7 Νίκη Τραγανού 11
8 Θύελλα Ραφήνας 11
9 Αχαρναϊκός 10
10 Παναιγιάλειος 10
11 Πανομβριακός 10
12 Φοίβος Κρεμαστής 7
13 Αστέρας Αμαλιάδας 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected