Κατηγορίες
Football League

Ένα ολόκληρο…κατεβατό για ποινές και πρόστιμα στη Football League!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε πολύ…δουλειά για υποθέσεις που αφορούν ομάδες της Football League!

Αναλυτικά :

Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρυπίδη του Αρχιμήδη δυνάμει της υπ’ αριθμ. 524/2018 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση ποσού τριάντα χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα πέντε (30.495) Ευρώ πλέον των νομίμων τόκων από τότε που κάθε επιμέρους κονδύλιο κατέστη απαιτητό κατά τους ορισμούς της προαναφερομένης αποφάσεως, καταβληθεί – εξοφληθεί από την υπόχρεη καθ’ ής ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις ποσού 7.698,75 Ευρώ εκάστη, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης δε καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από την έκδοση και γνωστοποίηση σε αυτήν της παρούσας αποφάσεως, κάθε μίας δε εκ των επομένων τριών μέχρι την αντίστοιχη ημέρα εκάστου επόμενου μήνα. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει η καθ’ ής, ως έμμεσου εξαναγκασμού για την εξόφληση της οφειλής της, για το σύνολο του ποσού των 30.795,00 Ευρώ, και των νομίμων τόκων, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 542/2018 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ.

Δέχεται την αίτηση του Βασιλείου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΥ του Αποστόλου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 90/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 405/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Σταύρου Παναγιώτου του Φιλίππου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 93/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 455/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου του Ιορδάνη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 85/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 406/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Έρικ Γουάντομ Γουόρντεν του Εμπενίζερ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 96/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 449/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Χρήστου Νιάρου του Θεοδώρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 94/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 454/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Αστέριου ΓΙΑΚΟΥΜΗ του Αλεξάνδρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 86/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Νικόλαου Ρούμπου του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 481/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Ιωάννη Σάββα του Ανδρέα, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 92/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 448/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Tawonga Chimodzi του Young, επαγγελματία ποδοσφαιριστή
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 97/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 450/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Π.Α.Ε. Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 106/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 122/04.12.2018 όμοια απόφασή του, ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Αντωνίου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ του Λουκά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 409/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Αναβάλλει την έκδοση της οριστικής του αποφάσεως, ώστε, όταν η υπόθεση καταστεί ώριμη με την ενδεχόμενη παραβίαση εκ μέρους της καθής των όρων της υπ’ αριθμ. 107/2018 αποφάσεως του Δ.Δ.Π./Ε.Π.Ο., όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 123/04.12.2018 νεότερη απόφασή του, να επανέλθει προς περαιτέρω συζήτηση επί της ουσίας με κλήση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Ελίν ΔΗΜΟΥΤΣΟΥ του Αναστάση, χωρίς την προκαταβολή νέου παραβόλου και εξόδων λειτουργίας.

Δέχεται την αίτηση του Δημητρίου ΖΟΥΛΙΩΤΗ του Παναγιώτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 87/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 403/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Δημήτρη ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗ του Ευθυμίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 95/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 447/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Διονυσίου ΜΠΕΛΗ του Χρήστου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 83/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 408/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Δαβίδ ΙΒΑΝΙΔΗ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 475/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ του Απόστολου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 478/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Πλάτωνα ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ του Θεοδώρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 559/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση Σωτηρίου ΤΣΙΛΟΥΛΗ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 477/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Δημητρίου ΜΑΥΡΙΑ του Μαργαρίτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 480/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Ιωάννη ΦΙΡΙΝΙΔΗ του Χαράλαμπου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 541/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Νικολάου ΣΟΥΛΙΔΗ του Παναγιώτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 479/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Ευάγγελου ΑΝΔΡΕΟΥ του Αλκιβιάδη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 476/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected