Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ισραηλινά ΜΜΕ : “Τα τυπικά για Γιακουμάκη και Μακάμπι Τελ Αβίβ”!

Η ΑΕΚ βρίσκεται σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη με τη μορφή δανεισμού. Τα έχουν βρει ομάδα και παίκτης, μένει η “χρυσή τομή” στην οψιόν αγοράς.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης, τα έχει βρει σε όλα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην οποία είναι προπονητής ο πρώην του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, σύμφωνα με τη σελίδα του Ισραήλ, “Walla”.

Μάλιστα, η Μακάμπι βρίσκεται (σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα) σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ένωση για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Αντικείμενο διαφωνίας των δύο ομάδων είναι η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2019 και μένει να φανεί εάν θα βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Κρητικού φορ για να πει το “ναι” στους Ισραηλινούς φαίνεται ότι έπαιξε η επιμονή του Βλάνταν Ίβιτς, έτσι όπως διατυπώθηκε μέσω της συνομιλίας των δύο πλευρών. Το συμβόλαιο του στην Ένωση λήγει το 2021 κι εφέτος έχει έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές (έχει σημειώσει 1 γκολ).

Ο Γιακουμάκης πήγε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017, προερχόμενος από τον Πλατανιά. Πέρυσι με την ΑΕΚ κατέγραψε 21 συμμετοχές και 2 γκολ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ. Σε 12 ματς έχει μαζέψει 30 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Μπνέι Γιεχούντα έχει 22.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected