Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Καταπληκτικό ματς στο “Ολντ Τράφορντ”, συνεχίζει αήττητη η Άρσεναλ (vid)

Σε ένα τρελό ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Λονδρέζους να μένουν 20 ματς αήττητοι.

Απίθανο ντέρμπι, η Αρσεναλ σκόραρε, η Γιουνάιτεντ απαντούσε άμεσα και στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Οι Κανονιέρηδες έμειναν 20 ματς αήττητοι και βρίσκονται στην 4η θέση μαζί με την Τσέλσι. Αντίθετα, η Μάντσεστερ βρίσκεται στο -8 από την τετράδα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε Πογκμπά και Λουκάκου στον πάγκο, απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά! Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά, πίεζε και στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουστάφι πήρε την κεφαλιά, ο Ντε Χέα έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια, ο Ερέρα δεν μπόρεσε να διώξει και η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τη Μάντσεστερ. Ο Ρόχο έκανε το φάουλ, ο Λένο έδιωξε, ο Ερέρα εύκολα γύρισε και ο Μαρσιάλ άνετα πέτυχε το 1-1. Οι αναγκαστικές αλλαγές των Ράμσεϊ, Χόλντινγκ δεν επηρέασαν τους Λονδρέζους, ενώ με την είσοδο του Λακαζέτ έγιναν πιο επικίνδυνοι. Μάλιστα, τρία λεπτά από την είσοδό του (68′) πέτυχε το 2-1 από ασίστ του Μχιταριάν. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ απάντησε ξανά πολύ γρήγορα και στο 69′ έφερε το ματς στα ίσα. Λάθος του Κολάσινατς και ο Λίνγκαρντ διαμόρφωσε το 2-2. Ο Ντε Χέα ήταν σούπερ, αφού νίκησε τόσο τον Ομπαμεγιάνγκ όσο και τον Τορέιρα.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Ρόχο (72′ Φελαϊνί), Ντάλοτ, Ερέρα, Μάτιτς, Νταρμιάν, Λίνγκαρντ (75′ Πογκμπά), Μαρσιάλ (63′ Λουκάκου), Ράσφορντ

Άρσεναλ: Λένο, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Χόλντινγκ (36′ Λιχστάινερ), Μπεγερίν, Τορέιρα, Γκεντουζί, Κολάσινατς, Ράμσεϊ (46′ Μκιταριάν), Ιβόμπι (65′ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected