Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” της Κέρκυρας στη Νέα Αλικαρνασσό!

«Αφιλόξενο» αποδεικνύεται το γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού για τον Εργοτέλη, αφού μετά τον Ηρόδοτο, έχασε και από την Κέρκυρα με 1-2 για την 8η αγωνιστική της Football League.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League, με 1-2 από την Κέρκυρα, στο ίδιο γήπεδο, της Ν. Αλικαρνασσού, όπου είχε χάσει την περασμένη αγωνιστική από τον Ηρόδοτο (1-0).

Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ στο 51′ με κεφαλιά του Λινάρδου αλλά ο Εργοτέλης ισοφάρισε στο 59′ με τον Έφορντ με πλασέ, δοκάρι και μέσα μετά από ασίστ του Ιατρούδη.

Οι φιλοξενούμενοι όμως πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Λινάρδο στο 71′ με πλασέ.

Ο Εργοτέλης αυτή την φορά δεν είχε απάντηση στο γκολ του Λινάρδου και έμεινε για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη και έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Οικονόμου, Λαμπάκης (58′ Κουάτεγκ), Μαζουλουξής (74′ Ισαμπούχου), Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Κοζορώνης, Σταθόπουλος (46′ Μπουτσάκης), Ιατρούδης, Έφορντ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Κούρος, Ιωάννου, Σπίνουλας, Κρητικός, Ζορμπάς, Σιατραβάνης (70′ Βίλα), Λινάρδος (75′ Νίκιτς), Κόντος (88′ Βέρτζος), Τουράμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected