Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ματς-“φωτιά” απόψε στην…εξέδρα του “Draw” Cafe!

Με 4 παιχνίδια συνεχίζεται η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στις «εξόδους» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ & το ντέρμπι στο Περιστέρι.

Μια πλούσια ποδοσφαιρική βραδιά, στο αγαπημένο στέκι των φιλάθλων στον Προμηθέα, το Cafe “Draw”!

Πριν από τα παιχνίδια των εκπροσώπων μας στην Ευρώπη, η ΑΕΚ έκανε το… καθήκον της απέναντι στη Λαμία και σήμερα ο Ολυμπιακός «δοκιμάζεται» στην Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες ανοίγουν το σημερινό πρόγραμμα, έχοντας… ως οδηγό την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όταν κατάφεραν και επικράτησαν στο τέλος της αναμέτρησης και πήραν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Στις 17:15, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ, έχοντας ως στόχο να πάρει την πρώτη του μακριά από το ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα μετά τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν και νίκησε την ΑΕΛ (1-3).

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη. Δύο ομάδες που έχουν βλέψεις για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, δύο ομάδες που έχουν δείξει πως παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και επιχειρούν να μπουν «σφήνα» μεταξύ του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αήττητος στο πρωτάθλημα (έχοντας 11 νίκες και μία ισοπαλία) και θέλει να καθαρίσει όσο το νωρίτερο γίνεται με τους Λαρισαίους για να μπορέσει να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ, το οποίο κρίνει (σε συνδυασμό με νίκη της Τσέλσι στη Βίντι) την πρόκρισή τους στους «32» του Europa League.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Ξάνθη-Ολυμπιακός (15:30)
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (17:15)
Ατρόμητος-Άρης (19:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected